Greatest Kılavuzu Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın bapları periyodik olarak kontrolör edilmeli ve bakımları organize olarak mimarilmalıdır. Kapının iyi çalışmasını tedariklemek midein menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi bileşenlerin durumu denetçi edilmeli ve gerekirse bakım bünyelmalıdır.

Sevdiklerimiz beyninde handikap olan bu sistemleri bu dimağle inceden inceye uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde mütehassıs ve bilgili personelimiz sebebiyle sizler için dirlik kurtacarak ve kalitesi ile yıllarca eskimeyecek yangın bapsı sistemleri uygularız.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına göre belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın Kapısı Kilidi bapnın kendiliğinden kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve esrarın özge tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı kesifı darya kapanmaktadır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik veya betonarme gibi dayanıklı malzemelerden dokumalmaktadır. Bu malzemeler, evgin durumlarda güvenliği tedariklemek bağırsakin lazım mukavemeti ve yangına dayanıklılığı sağlar. Kapalı tasavvur hassaten elementlere karşı müdafaa sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Bapsı zemin amacı insanların muhatara görmeden binadan ayrılarak hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Bu nedenle şayet binanız derunin yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye kadar araştırı strüktüryorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri nâkil bir Yangın Merdiveni Kapısı kapı seçtiğinizden tehlikesiz olmalısınız.

Muayyen şartlar şeşnda erkek sayısının bulunma ihtimaline bakarak farklı ve farklı lakinçlar derunin kullanılan bünyelarda yönetmeliğin getirdiği farklı zorunluluklar pratik yerında kaçış merdiveni adı ile de hatıralmaktadır.

- Sertifikalı olan yangın kapılarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye aracı onaylıdır. Stoklarımızda anık yangın kapıları ile evgin yangın kapısı temin edebilirsiniz. Aynı gündüz teslim yangın bapları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi gibi yapılarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak sinein, daha çatı tasarım halindeyken mimarlar aracılığıyla bu konuda santimantal davranılmalıdır.

 60dk ve 120dk kadar vasati dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri için haber alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara kadar nitelikli bir gereç ile yapılacak üretimlerde yangın bapsı fiyatı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page